Sjeng Sjer en de Sjele

Sjeng, Sjer en de Sjele. Drie sociale jongens, muzikanten en entertainers. Hun ingrediënten halen ze uit het publiek en mixen ze met een vleugje country, tex-mex en rock&roll tot een muzikaal buffet dat ze vol energie en amusement opdienen – Een op maat gemaakt feestje.

Over ons

Sjeng en Sjer Damen, een tweeling die al van kinds af aan graag samen muziek maakt. Sjer vaak op gitaar –       soms op de accordeon – Sjeng op de accordeon en samen zingen. Vele uren, liters en kilometers zijn er intussen al in gaan zitten. Xavier Emmen (De Sjele) is een contrabassist, gitarist, zanger en entertainer.

Sjeng en de Sjele leerden elkaar kennen in een band genaamd The Mexicano’s (oet ‘t vét!). Vervolgens hebben ze samen muzikale avonturen beleefd met optredens door heel Nederland, België en Luxemburg, op onder andere Pinkpop en de Zwarte Cross.

Nu met z’n drieën: terug naar de roots, terug naar de basis, terug naar de kroeg. Sjeng, Sjer en de Sjele brengt u een mix van country, blues, folk, hoempapa… en veel lol!

 

Vragen of ons Boeken? Neem gerust contact met ons op!